Στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του covid 19, η λειτουργία του ιατρείου, έχει τροποποιηθεί:

Τα ραντεβού για εξέταση ασθενών θα είναι 1 ανά 30 λεπτά.
Οι ασθενείς θα προσέρχονται χωρίς συνοδό, εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ζητάει ο γιατρός, θα γίνονται δεκτά μόνο ηλεκτρονικά και η συζήτηση επί αυτών τηλεφωνικά.

Ασθενείς που παρουσιάζουν έστω και ήπια συμπτώματα πιθανής λοίμωξης του αναπνευστικού, συνιστάται να αποφεύγουν την προσέλευση εξέταση - εξαιρούνται περιπτώσεις οξέος σκελετικού πόνου.


Ορθοπαιδικό Ιατρείο Υφαντίδη Παναγιώτη


Η είσοδος γίνεται από την αριστερή πόρτα της στοάς ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ).
ΠΡΟΣΟΧΗ, στο χάρτη η αρίθμηση της οδού και τα ΕΛΤΑ είναι λάθος τοποθετημένα, η είσοδος της στοάς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον πεζόδρομο "Μητροπολίτου Βασιλείου". (έχει γίνει αίτημα διόρθωσης στην Google)

Βρίσκεται στον τρίτο όροφο και συστεγάζεται με καρδιολογικό ιατρείο, με το οποίο μοιράζονται κοινό χώρο υποδοχής και αναμονής, λειτουργούν όμως σε διαφορετικά ωράρια.

Εξυπηρετείται από ασανσέρ στο οποίο άνετα μπορεί να μπει αναπηρικό καροτσάκι, το οποίο και διαθέτει το ιατρείο για την ευκολότερη μετακίνηση των ασθενών από το όχημα μεταφοράς τους έως το ιατρείο και το αντίστροφο.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης URL της προδιαγραφής gadget

Ο χώρος αναμονής και το γραφείο του γιατρού είναι άνετα ώστε να διευκολύνουν την αναμονή και μετακίνηση των ασθενών με κινητικά προβλήματα και των συνοδών τους.

Το εξεταστήριο είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να μπορεί να προσφέρει ιδιωτικότητα ακόμα και από τους συνοδούς, αν αυτό είναι επιθυμητό από τον ασθενή.

Στο χώρο του ιατρείου υπάρχει αίθουσα διαμορφωμένη για την εκτέλεση μικροεπεμβάσεων.

Για την κατά το δυνατό πιο εύρυθμη λειτουργία του, το ιατρείο λειτουργεί αποκλειστικά με ΡΑΝΤΕΒΟΥ